Başkan Kayda, yabancı öğrencileri ağırladı

Başkan Kayda, yabancı öğrencileri ağırladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Arnavutluk, Ukrayna Gürcistan’dan gelen öğrenci ve öğretmenleri makamında ağırladı.Gençliğin, dostluğun, barış...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Arnavutluk, Ukrayna Gürcistan’dan gelen öğrenci ve öğretmenleri makamında ağırladı.

Gençliğin, dostluğun, barışın, sevginin simgesi 23 Nisan Çocuk Etkinlikleri kapsamında Arnavutluk, Ukrayna ve Gürcistan’dan Salihli Fen Bilimleri Okulları öncülüğünde ilçeye gelen yabancı öğrenciler, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti.

Yabancı öğrenci ve öğretmenlere hoş geldiniz diyerek konuşmalarına başlayan Başkan Zeki Kayda, “Sizi gerçekten batının şehirlerinden en güzeli olan, Lidya Krallığına ev sahipliği yapmış, dünyada ilk paranın bulunduğu Sart’ın içerisinde bulunduğu bu güzel ve demokrasinin beşiği şehrimize Salihli’mize hoş geldiniz. Sizleri bugün burada görmekten gerçekten çok mutlu olduk. Hepiniz hoş geldiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Nezaket ziyaretlerinden dolayı Okul Genel Müdürü Şakip Başgönül, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eden Başkan Kayda, ziyaret anısı olarak öğretmenlere ve öğrencilere hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.