Başkan Kayda’dan engelli ailelerine ’Her zaman yanınızdayız’ mesajı

Başkan Kayda’dan engelli ailelerine ’Her zaman yanınızdayız’ mesajı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 10-16 Mayıs Engelli Haftası dolayısıyla Engelli Aileleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (ENAD) ziyaret ederek, haftalarının hayırlı olmasını diledi.Ziyarett...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 10-16 Mayıs Engelli Haftası dolayısıyla Engelli Aileleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (ENAD) ziyaret ederek, haftalarının hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette engelliler ile sohbet eden Başkan Kayda, her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Sizler her türlü hizmetin en iyisine ve en özeline layıksınız. Bizler size layık olmak için çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, onlara engelsiz bir Salihli sunmak için Salihli Belediyesi olarak yoğun gayret içerisindeyiz" dedi.

Engelli Aileleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri de her zaman yanlarında olan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Başkan Kayda’yı ENAD ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile Sosyal Yardım İşler Müdürü Hüsamettin Çelik eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.