Başkan Kepenek Türkiye 2.’si olan genç kuaförü kutladı

Başkan Kepenek Türkiye 2.’si olan genç kuaförü kutladı

DENİZLİ – Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, katıldığı saç tasarım yarışmasında Türkiye 2.'si olarak Denizli'ye büyük bir gurur yaşatan genç kuaförü kutladı.

DENİZLİ (İHA) – Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, katıldığı saç tasarım yarışmasında Türkiye 2.'si olarak Denizli'ye büyük bir gurur yaşatan genç kuaförü kutladı.

Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi'nde bayan kuaförlüğü yapan Nehir Aytekin, Antalya'da düzenlenen toplamda 204 kuaförün katıldığı Türkiye National Champıon Hıjab Desıgh yarışmasında "Türban" dalında Türkiye 2.'si oldu. Aytekin, elde ettiği bu başarıyla Denizli'nin ve Honaz'ın ismini ulusal yarışmada herkese duyurdu.

Başkan Kepenek ziyaret etti

Bayan kuaförü Nehir Aytekin'i işyerinde ziyaret ederek tebrik eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, elde ettiği başarı için Aytekin'i tebrik etti. Başkan Kepenek, " Özellikle iş kadınlarımızın kendi sektörlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalar oldukça önemli. Bu gayretlerini ulusal platformlarda da göstererek ilçemizin adını duyurması bu başarıyı daha da üstün kılıyor. Ülke olarak, Honaz olarak çok değerli cevherlere ve yeteneklere sahibiz. Ulusal alanda düzenlenen bu önemli yarışmada aldığı ikincilik ödülü için esnaf kardeşimiz Nehir Aytekin'i kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.