Başkan Kılınç, Zafer Bayramını Kutladı

Başkan Kılınç, Zafer Bayramını Kutladı

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.Kılınç, mesajında, 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk milletinin bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün verme...

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kılınç, mesajında, 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk milletinin bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ispatı olduğunu belirtti. Yurdun dört bir yanı işgal altındayken tarih boyunca özgür yaşamış Türk milletinin esareti kabul etmeyerek, bin yıldır yaşadığı bu toprakları kanıyla, canıyla geri aldığını kaydeden Kılınç, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanımız şüphesiz ki; cesaret ve kahramanlığın bir millette tezahürünün tüm dünya tarafından saygıyla kabullenilmesidir. İmkânsızlıklar içinde ve her safhası zorlu mücadelelerle dolu olan ancak milletimizin azim ve kararlılığıyla sürdürülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasıyla ilan edilen Cumhuriyet, tam bağımsızlığımızın ve geleceğimizin en büyük güvencesidir" ifadelerini kullandı.

Şanlı ecdadın mirasçılarının kardeşlik bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini aktaran Kılınç, şunları kaydetti: "Bugün bizlere düşen, imkânsızlıklara, yokluklara rağmen her türlü zorluğu aşarak kurduğumuz Cumhuriyetimizin kuruluş öyküsünden ilham alarak, kardeşlik ruhunu muhafaza etmektir. Yaşadığımız bu hassas günlerde memleketimizin her gün bir yerinden aldığımız şehit haberlerinin acısını ile dağlanan yüreklerimiz birlik, beraberlik ve inançla elde edilen bu zafere tekrar tekrar bakmalı ve ülkemiz adına ulaşmak istediğimiz hedefler konusundaki azim ve kararlılığımızı belirlemede kendimize rehber kılmalıyız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.