Başkan Kocadon Turgutreislilerle Sabah Yürüyüşü Yaptı

Başkan Kocadon Turgutreislilerle Sabah Yürüyüşü Yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen "Spor Bir Yaşam Tarzıdır" etkinliklerinin dördüncü etabı, Turgutreis-Kadıkalesi arasında gerçekleştirildi. Yürüyüşe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katıldı.

- Muğla’nın Bodrum ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen "Spor Bir Yaşam Tarzıdır" etkinliklerinin dördüncü etabı, Turgutreis-Kadıkalesi arasında gerçekleştirildi. Yürüyüşe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katıldı.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği "Spor Bir Yaşam Tarzıdır" etkinliklerinin dördüncüsü, Bodrum'un Turgutreis Mahallesi sahilinde gerçekleştirildi. Bodrum Belediye Gıda A.Ş. Amiral Cafe'den başlanarak sahil bandından Kadıkalesi'ne kadar gerçekleştirilen yürüyüş, tekrar Turgutreis'te son buldu. Hafta sonu gerçekleştirilen yürüyüşe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cumartesi günü sabah saat 08.00'da başlayan yürüyüş, 7 kilometrelik parkur boyunca yaklaşık 1 saat sürdü.

Her hafta Cumartesi günleri düzenli olarak yapılan etkinlik için vatandaşlar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.

Yürüyüşün tamamlanmasının ardından Bodrum Belediye Gıda A.Ş. Cafe'de katılımcılara çay ve simit ikramında bulunuldu.

BAŞKAN KOCADON TURGUTREİSLİLERLE SABAH YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

BAŞKAN KOCADON TURGUTREİSLİLERLE SABAH YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.