Başkan Kocaoğlu, teşekkür turuna Menderes’ten başladı

Başkan Kocaoğlu, teşekkür turuna Menderes’ten başladı

2019 yerel seçimlerinde aday olmama kararını kamuoyu ile paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçelerde teşekkür turuna çıktı.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aday...

2019 yerel seçimlerinde aday olmama kararını kamuoyu ile paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçelerde teşekkür turuna çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aday olmama kararının ardından veda ziyaretlerine başladı. Üç dönem sürdürdüğü başkanlık görevindeki başarısında İzmirlilerin verdiği desteğin büyük etkisi olduğunu kaydeden Aziz Kocaoğlu, vatandaşların "Bir dönem daha devam" taleplerine, "Belediye’de de iş bitmez, devlette de. Önemli olan kıvamında, tadında bırakabilmektir" cevabını verdi.

Menderes programı sırasında sırasıyla; Ahmetbeyli, Çile, Ataköy, Çamönü, Sancaklı ve Çileme köyleriyle ilçe merkezinde ziyaretlerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçede kurmak istediği tarım ürünleri paketleme tesisiyle ilgili bilgi de verdi. Başkan Kocaoğlu, "İzmir’in kalkınmasını, ekonomik olarak büyümesini ve İzmirlilerin gelirlerinin yükselmesini, sofradaki lokmasının büyütülmesini kendime görev edindim. Bu doğrultuda projeler ürettim. Bir meşale yaktıysam, ne mutlu bana" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.