Başkan Kocaoğlu, Tokatlılarla Buluştu

Başkan Kocaoğlu, Tokatlılar'la Buluştu

Tokat Dernekleri Federasyonu’nun 1. Olağan Genel Kurul toplantısına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Fuar projesi için harcadığımız 500 milyon lirayla kente süs yapsaydık, belki şimdiden efsane başkan olmuştum. Ama bunlar geçici.

- Tokat Dernekleri Federasyonu’nun 1. Olağan Genel Kurul toplantısına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Fuar projesi için harcadığımız 500 milyon lirayla kente süs yapsaydık, belki şimdiden efsane başkan olmuştum. Ama bunlar geçici. Biz İzmir’e kalıcı eserler bırakmak, kenti zenginleştirmek ve İzmirli hemşehrilerimizin lokmasını büyütmek için çabalıyoruz” diye konuştu.

Karabağlar Türkan Şoray kongre salonunda bir araya gelen Tokatlılara seslenen Başkan Kocaoğlu, yaptığı kısa açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Sizi yere baktırmamak için; namusumla, şerefimle, geceli-gündüzlü çalışıyorum. İnce eleyip sık dokuyorum. Hata yapmamak için, kaynakları doğru kullanmak için kılı kırk yarıyorum. Uluslararası kredibilitemizin yüksekliğine güvenip laf olsun diye borçlanmıyoruz. Kent gelişsin, kentli zenginleşsin diye çabalıyoruz. Tek hedefimiz budur!”

BAŞKAN KOCAOĞLU, TOKATLILAR'LA BULUŞTU

BAŞKAN KOCAOĞLU, TOKATLILAR'LA BULUŞTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.