Başkan Kumluca’da halk toplantısına katıldı

Başkan Kumluca’da halk toplantısına katıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu halkla istişare toplantısına katıldı.Kumluca Belediyesi Meclis Salonu’na gerçekleşen toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cem...

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu halkla istişare toplantısına katıldı.

Kumluca Belediyesi Meclis Salonu’na gerçekleşen toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediye Meclis Üyesi Recep Çömlek, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Öztürk ve Kumlucalı vatandaşlar katıldı. Toplantıda Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can katılımcılara Kumluca Belediyesi çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Toplantıda konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bildiğiniz gibi 30 Mart yerel seçimleri sonrasında, Mayıs ayında yapılan Meclis toplantılarında karşılıklı olarak kardeş belediye olma kararı almıştık. Bartın Belediyesi olarak bizim 18 mahallemiz var. Almış olduğumuz bu karar ile Kumluca 19’cu mahallemiz oldu. Bu güzel beldemizde İsmail Başkan ve ekibi çok güzel çalışmalara imza atıyor. Yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyor, Bartın Belediyesi olarak bizlerde imkânlarımız ölçüsünde gereken desteği vermeye çalışıyoruz. Bizlerin tek amacı ülkemize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek. Bu bilinçle aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Nazik daveti için Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum. Ayrıca kardeş Belediye Kumluca Belediyesi’ne bundan sonrada imkanlar elverdiği sürece gerekli desteği vermeye devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.

Başkan Cemal Akın’ın ardından ise Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Can, konuşmasında, “Öncelikle Bartın’dan gelen misafirlerimize ve saygıdeğer hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden gayretle sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren çok güzel çalışmalara imza attık. Hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalarda Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın, bizlere her zaman destek oldu. Tüm Kumluca’da yaşayan vatandaşlarımız adına kendine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.