Başkan Mehmet Çerçi: “Üzüntümüz Çok Büyük”

Başkan Mehmet Çerçi: “Üzüntümüz Çok Büyük”

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Gölmarmara ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.Yunusemre Belediyesi taraf...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Gölmarmara ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinin 19. durağı Pelitalan Mahallesi oldu. Pelitalan İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen programa, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Can Mercül ve Mustafa Dandin ile meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, her gün bir mahallede olduğu gibi bugünde Pelitalan mahallesinde iftar programı kapsamında vatandaşlar ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yunusemre Belediyesi olarak eski ramazanların yaşanmasını sağlıyorduk. Ama bugün Gölmarmara ilçemizde meydana gelen üzücü kazada 15 kardeşimiz yaşamını yitirdi. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bugün meydana gelen bu üzücü olaydan dolayı iftar programımızdaki musiki dinletileri ve eğlence programlarını iptal ettik. Üzüntümüz çok büyük. Yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum" dedi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda çocuklar çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÇERÇİ, PELİTALAN’DA EVLERE MİSAFİR OLDU

Başkan Çerçi, eşi Melek Çerçi, Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir, ile beraber ilk olarak Pelitalan mahallesi’nde 71 yaşındaki Hatice Adak’ın misafiri oldu. Hatice Alak ile yakından ilgilen Başkan Çerçi’nin ikinci durağı 86 yaşındaki Sultan Yavaş oldu. Sultan Yavaş’ın sıkıntılarını dinleyen Mehmet Çerçi’nin ardından 87 yaşındaki İbrahim Ak’ı ziyaret etti. Başkan Çerçi, İbrahim Ak ile uzun süre sohbet etti. İbrahim Ak ise Başkan Çerçi’ye yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.