Başkan Musa Yılmaz: Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çok ciddi çalışmalar başlattık

Başkan Musa Yılmaz: Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çok ciddi çalışmalar başlattık

Kütahya’nın Emet ilçesinde İl Özel İdaresi imkanlarıyla yapılan ve yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olan 8 kilometrelik Uzunçam-Bahatlar köyü gurup sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindiği açıklandı.Küta...

Kütahya’nın Emet ilçesinde İl Özel İdaresi imkanlarıyla yapılan ve yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olan 8 kilometrelik Uzunçam-Bahatlar köyü gurup sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindiği açıklandı.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya AK Parti Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, Ahmet Tan, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, AK Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ve daire amirleri çalışmaları yerinde inceledi.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, yaptığı açıklamada, ’’Cumhurbaşkanımızın grup yollarıyla alakalı talimatlarıyla çok ciddi çalışmalar başlattık. Emet ilçemizde bu çalışmalarda gerçekten iyi bir noktada. Çok önemli gurup yollarını buradaki arkadaşlarımızla birlikte tespit ettik. Tabi bunları yaparken sayın milletvekillerimizle, Emet’teki Özel İdare Müdürlüğümüzle, Kaymakamımızla istişare ediyoruz ve en doğru en ekonomik yatırımı yapmaya çalışıyoruz. Biz geçen yıl bu yolun alt yapısını yaptık. Alt yapıyı yaptıktan sonra bekletiyoruz, bir yıl sonra asfalt atıyoruz. Bu durum asfaltın hem ömrünü uzatıyor hemde bu bir yıl zarfında tamirat gerektiren çökme yapan yerler olursa düzeltiyoruz. Emet ilçemize hayırlı olsun ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.