Başkan Niyazi Tezcan: Ordumuz İnşallah bu operasyonla şer odaklarının planlarını bozacak

Başkan Niyazi Tezcan: Ordumuz İnşallah bu operasyonla şer odaklarının planlarını bozacak

Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla mesaj yayımladı.Türk Silahlı Kuvvetlerince hudut güvenliği ve bölgede istikrar...

Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak maksadıyla, önemli bir operasyon devam ettiğini belirten Tezcan, ’’Ordumuz İnşallah bu operasyonla şer odaklarının planlarını bozacak. Sonuna kadar haklı olduğumuza inandığımız bu operasyonda Mehmetçiğimizin bu operasyonu başarıyla tamamlayacağından hiçbir şüphe ve endişem bulunmamaktadır. Dünyanın en güçlü ve bilinçli hareket kabiliyetine sahip kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kayıp vermeden zafer haberleriyle dönmesini bütün kalbimle diliyorum. Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda yine tek ses ve tek yürek olmuştur. Bu birlikteliğe her zamankinden bugün daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizde iktidar ve muhalefet tüm siyasi partilerimizin birlikte hareket etmesi ayrı bir sevinç kaynağıdır’’ diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.