Başkan Özakcan Aile Büyüklerinin Mezarını Ziyaret Etti

Başkan Özakcan Aile Büyüklerinin Mezarını Ziyaret Etti

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve aile bireyleri Tellidede Mezarlığında bulunan aile büyüklerinin mezarlarını ziyaret etti.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Eşi Gülay Özakcan ve oğlu Berkin Özakcan ile birlikte Tellidede Mezarlığına gelen Başkan Mesut Özakcan babası Ahmet Hamdi Özakcan, kayınbabası Şükrü Uygun ile babaannesi Naciye Özakcan’ın kabirlerini ziyaret ederek, dua okudu.

Mezarlık ziyareti sırasında vatandaşlara “Allah ziyaretinizi kabul etsin” temennisinde bulunan Başkan Özakcan, “hayatında olduğu gibi ölümünde de insana gereken değeri vermeliyiz. Bu nedenle mezarlık ziyaretini çok önemsiyoruz. Her bayram öncesi olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesi aile büyüklerimizin mezarını ziyarete geldik” dedi.

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANDI

Efeler Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin  kentteki mezarlıklar ile büyükşehir yasası ile birlikte Efeler ilçesinin mahallesi haline gelen köylerdeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarını yaptığını kaydeden Başkan Özakcan, “yapılan temizlik çalışmalarıyla vatandaşların kabristan ziyaretlerinde temiz ve bakımlı bir ortamda gerçekleştirmelerini hedefledik. Belediyemiz, mezarlıklarda belirli zaman aralıklarla rutin temizlik ve bakım çalışmaları yapıyor. Mezarlıklar içindeki kuruyan otlar ve kuruyan ağaç dalları temizlenerek, dikenler ve yabani otlar kesildi. Mezarlık duvarları boyandı. Mezarlık ve çevre yolları bakıma alındı. Bayram öncesi mezarlıklarımız ziyarete hazır hale getirildi" diye konuştu.

baskan-ozakcan-aile-buyuklerinin-mezarini-ziyaret-etti.JPG

baskan-ozakcan-aile-buyuklerinin-mezarini-ziyaret-etti-001.JPG

baskan-ozakcan-aile-buyuklerinin-mezarini-ziyaret-etti-002.JPG

baskan-ozakcan-aile-buyuklerinin-mezarini-ziyaret-etti-003.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.