Başkan Özakcan, Aydın’a Sevk Edildi

Başkan Özakcan, Aydın’a Sevk Edildi

Aydın’ın Nazilli Hastanesi’nde meydana gelen trafik kazasında yaralanan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın’a sevk edildi.

- Aydın’ın Nazilli Hastanesi’nde meydana gelen trafik kazasında yaralanan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın’a sevk edildi.

Nazilli’de meydana gelen 4 araçlı zincirleme trafik kazasında Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile diğer araçta bulunan sürücü Bedrettin Kaya ile araçta bulunan Sibel Kaya ve Ayşegül Ersoy yaralanmıştı. Kazanın ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Başkan Özakcan’ın sol omzunda kırık olduğu tespit edilmişti.

Nazilli’de yapılan ilk tedavisini ardından Başkan Özakcan’ın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verdi. Ambulansla yola çıkan Özakcan, Acil Servis önünde eşi Gülay Özakcan ve mesai arkadaşları tarafından karşılandı. Ambulanstan indirilen Özakcan, tedavi altına alındı.

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne gelen Aydın Valisi Erol Ayyıldız, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Biirncioğlu, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, Özakcan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak Başhekim Doç. Dr. Mustafa Oğurlu ve doktorlardan bilgi aldı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Ayyıldız, hafif yaralı olan Başkan Özakcan’ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Özakcan’a geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini kaydeden Ayyıldız, “Bir trafik kazası geçirmişler ve Allah korumuş. İnşallah kısa zamanda ayağa kalkar ve görevinin başına döner” dedi.

BAŞKAN ÖZAKCAN, AYDIN’A SEVK EDİLDİ

BAŞKAN ÖZAKCAN, AYDIN’A SEVK EDİLDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.