Başkan Özakcan Az Kalsın Canından Oluyordu…

Başkan Özakcan Az Kalsın Canından Oluyordu…

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, halka daha kaliteli hizmet vermek için çalışırken az kalsın canından oluyordu.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Bir yandan Efeler halkı için yapacağı projelerini sürdürürken bir yandan da belediyelerin gelirlerini artırmak için çalışan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, hazırladığı projeye destek bulmak için ilçe belediye başkanlarını ziyaret etmeye başladı. Bu kapsamda Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ü ziyarete giderken, Başkan Özakcan’ı taşıyan makam aracı Nazilli’de kaza yaptı. Kazada, Başkan Özakcan ile birlikte 2’si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Sol omunda kırık oluşan Başkan Özakcan’ı tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz’e, Aydın’ın büyükşehire dönüşümü sonrasında ilçe belediyelerinin düşen gelirlerinin artırılmasına yönelik olarak ortaya koyduğu “Motorlu taşıt vergilerinin belediyelere devredilmesi” projesine destek istemek üzere Kuyucak’a giderken trafik kazası geçirdiklerini anlattı.

Hasta yatağında bile halka daha kaliteli hizmet etmenin yolunun belediyelerin ekonomik kaynaklarını güçlendirecek yeni düzenlemelere ihtiyaç duyulduğunu anlatan Başkan Özakcan, belediyelerin gelirlerini artıracak projenin hayata geçirilmesi için çalışırken az kalsın canından oluyordu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.