Başkan Özakcan, Çetin Dokuzlu’ya Sahip Çıktı

Başkan Özakcan, Çetin Dokuzlu’ya Sahip Çıktı

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, bir internet gazetesinde yayınlanan “Dokuzlu’nun Belediyeye Girişi Yasaklandı” başlıklı haberini kesin bir dille yalanladı. Özakcan, Çetin Dokuzlu’ya sahip çıktı.

AYDIN 24 HABER

Bir internet gazetesinde yayınlanan “Dokuzlu’nun Belediyeye Girişi Yasaklandı” başlıklı haberini kesin bir dille yalanlayan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Belediye Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu’ya sahip çıktı.

Haberin haddi aşan, insan ahlakı ve vicdanı ile bağdaşmayacak kadar seviyesizce, kamuoyu nazarında Efeler Belediyesi’nin itibar ve huzuruna zarar verme amaçlı olduğunu ifade eden Başkan Özakcan, “Yayını yapılan bu haber içeriğinde belirtildiği haliyle CHP’den Belediye Meclis Üyemiz olan Sayın Çetin Dokuzlu’nun belediyeye girişinin yasaklanması diye bir durum asla söz konusu değildir. Bütün Meclis üyelerimiz gibi Sayın Çetin Dokuzlu da bizim için değerli ve saygın bir meclis üyemiz, arkadaşımızdır. Yapılan haber basın yayın ilkelerine hiçbir şekilde uymadığı gibi; haddi aşan, insan ahlakı ve vicdanı ile bağdaşmayacak kadar seviyesizce, kamuoyu nazarında Efeler Belediyesi’nin itibar ve huzuruna zarar verme amaçlı bir haberdir” dedi.

“Bu haber; 37 Meclis üyesi ile Efeler Halkı’na hizmet üretme dışında hiçbir niyeti, çabası ve çalışması olmayan Belediyemiz ve çalışanlarımız hakkında art niyetli bir haberdir” diye konuşan Başkan Özakcan açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Haberde belirtilen iddialar çirkin ve tamamen gerçek dışı olup, yalan haber niteliğindedir. Bu haber aslen; ahlaklı ve düzgün çalışan basın emekçilerinin itibar ve saygınlığına da zarar veren, gölge düşüren bir haberdir.”

ozakcan-dokuzlu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.