Başkan Özakcan dünya ikincisi Nefise’yi ödüllendirecek

Başkan Özakcan dünya ikincisi Nefise’yi ödüllendirecek

Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan Nefise Atalay, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı ziyaret etti.

Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan Nefise Atalay, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özakcan, Atalay’ın başarısını Efeler Belediyesi olarak ödüllendirmek istediklerini belirtti.

Başkan Özakcan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarete, Aydın Kung Fu Spor Kulübü Yöneticisi Tayfun Akbulut, Aydın Kung Fu Spor Kulübü Antrenörü Murat Kaya ve Dünya ikincisi Nefise Atalay katıldı. Antrenör Murat Kaya, “Antalya’da düzenlenen Muay Thai Türkiye şampiyonasında elde ettiği derece ile Milli Takıma seçilen Nefise, Ağustos ayı içerisinde Tayland’ta düzenlenen Dünya Gençler Şampiyonası 15-16 yaş Alt Genç Kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Sırası ile Lüksemburg ve Taylandlı rakiplerini saf dışı bırakarak finalde Avustralyalı rakibine sayı ile kaybeden Nefise gümüş madalyanın sahibi oldu. Bizlerden desteğini eksik etmeyen başkanımız Mesut Özakcan’a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Dünya çapında bir derece elde etmekten dolayı mutluluğunu dile getiren Nefise Atalay, "Efeler Belediyesi’nin desteklerini her zaman yanımızda hissettik. Müsabakaların ardından elde ettiğimiz dereceyi başkanımıza ileterek mutluluğumuzu paylaşmak ve teşekkür etmek için başkanımıza ziyarette bulunduk. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha iyi dereceler elde ederek Efeler ilçemizin ve Aydın ilimizin ismini daha fazla duyuracağım" diye konuştu.

Nefise Atalay’ı başarısından dolayı tebrik eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ise, Atalay’ın başarısını Ekim ayı belediye meclis toplantısında gündeme getireceklerini belirtti. Spor ve sporcunun her zaman yanında olduklarını kaydeden Özakcan, "Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl halterde dünya şampiyonu olan Ayşegül Çakın’ı belediye meclisimiz ödüllendirmişti. Nefise kızımızda dünya çapında bir derece yaparak bizleri gururlandırdı. Nefise’nin başarısını Ekim ayında belediye meclis gündemimize alacağız. Bu tür başarılarda çevrenin de etkisi oldukça önemlidir. Başta ailesi olmak üzere, antrenörü ve kulüp yöneticilerine kızımıza gösterdikleri ilgiden dolayı biz de kendilerine teşekkür ediyor, Nefise’nin başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.