Başkan Özakcan, “Halkımız yalancı siyasetçilere prim vermez”

Başkan Özakcan, “Halkımız yalancı siyasetçilere prim vermez”

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışma temposunu yükseltti. Merkez Yeniköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özakcan, “Halkımız yalancı siyasetçilere prim vermez” dedi.

Efeler’de basılmadık yer, sıkılmadık el bırakmama adına yoğun bir tempo ile ziyaretlerine devam eden Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Adayı Mesut Özakcan, sabahın erken saatlerinde esnaf ziyaretleriyle başladığı çalışmalarına akşam programı olarak da Merkez Yeniköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek devam etti. DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, DP Efeler İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz ve meclis üyesi adayları ile birlikte Yeniköy’e gelen Başkan Özakcan, yalan söyleyerek seçim kazanmak isteyen siyasetçilere halkımızın prim vermeyeceğini söyledi.

010-019.jpg“ÖZAKCAN’A DESTEK İSTİYORUM”

Toplantıda konuşan Merkez Yeniköy Muhtarı Maşallah Arslan, “Mesut Başkanımız görev yaptığı süre içerisinde bize hep destek oldu. 31 Mart’ta bir beş yıl daha beraber olmak için sizlerden Mesut Özakcan’a destek istiyorum. Beni mahcup etmeyeceğinize yürekten inanıyorum” diye konuştu.

“HALKIMIZ PRİM VERMEZ”

mesut-ozakcan-1-001.jpgGörev yaptığı süre içerisinde hiçbir ayrım yapmadan, Efeler’de yaşayan herkesi ailenin bir ferdi kabul ederek hizmet verdiklerini anlatan Başkan Özakcan, “Siyasi görüşünden ve kimliğinden dolayı hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmedik.  Bu yönüyle halkımızda memnuniyet ve iz bıraktık. Bilindiği gibi 2014 yılında belediye başkanı seçildiğim partiden yeniden adaylığım engellendi. Efeler halkımızın hakkına sahip çıktığım için adaylığım engellendi. Ne pahasına olursa olsun halkımızın hakkını korumaya devam edeceğim. Hazreti Ali, ‘haksızlığa boyun eğerseniz, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz’ diyor. Ben de her zaman halkımızın şerefini koruyacağım. Muhtarlarımız başta olmak üzere halkımızdan yeniden aday olmam konusunda büyük baskı gördüm. Vatandaşlarımı ittifaklarla dayatılan adaylara mahkûm etmemek için Demokrat Parti’den aday oldum. Beş yıllık görev süresi içinde elde ettiğim deneyim ve birikim kolay elde edilen bir şey değil. Yeni gelecek belediye başkanı beş yıl sonra ancak benim geldiğim noktaya gelebilir.  İttifak adaylarının açıklamalarına bakıyorum Efeler Belediyesi’nin yetkisi olmadığı konularda bol keseden vaatler veriyorlar.  Vatandaşlarımızı yanıltıp aldatarak seçim kazanmayı düşünen siyasetçilere ama halkımız prim vermez” şeklinde konuştu.

DEMOKRASİ ÇAĞRISI YAPTI

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin bir parti seçimi olmadığını kaydeden Başkan Özakcan,”Hangi partiden olursanız olun, hangi görüşe sahip olursanız olun bu bir siyasi parti seçimi değil.  Belediye başkanı seçeceksiniz.  Karar vermeden önce adayları iyi araştırın ve öyle tercih yapın. Beş dakikalık bir tercih beş yıl Efeler halkının kaderini belirleyecek. Bunu dikkate alarak tercih yapın. İnanıyorum ki hiçbir ayrım yapmadan halka hizmet eden Mesut Özakcan’ı halkımız sahip çıkacaktır. Seçimlerde tüm Türkiye’ye örnek olacak bir demokrasi dersi verelim” çağrısında bulundu.

resim-(1)-023.jpgresim-(2)-023.jpgresim-(3)-019.jpgresim-(4)-018.jpgresim-(5)-010.jpgresim-(6)-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.