Başkan Özakcan Hem Gönülleri Hem de İçleri Isıttı

Başkan Özakcan Hem Gönülleri Hem de İçleri Isıttı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, il giriş çıkışlarındaki polis noktalarını ziyaret ederek, polislerle sohbet etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, il giriş çıkışlarındaki polis noktalarını ziyaret ederek, polislerle sohbet etti. Başkan Özakcan polis noktalarında görev yapan polislere, çay makinesi, çay, şeker gibi malzemeler hediye hem gönülleri, hem de içleri ısıttı.

İlk olarak Efeler ilçesi Kardeşköy Mahallesi yakınlarındaki polis noktasını ziyaret eden Başkan Özakcan, burada kendisine ikram edilen çayı içerek görev yapan polislerle sohbet etti. Sırasıyla Bölge Trafik Şube Müdürlüğü, otoyol gişeleri, Anemon Otel karşısı ve Umurlu Mahallesi girişindeki polis noktalarına geçerek polislerle sohbet eden Başkan Özakcan, ziyaretlerinde polislere çay makinesi, çay, şeker gibi malzemeler hediye etti.

Ulusal güvenliğimizi sağlamakla sorumlu olan polislerin sorunlarını, taleplerini dinleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,”Milletimizin güvenliğinden sorumlu olarak riskli ama bir o kadar da kutsal bir görevi icra ediyorsunuz. Polis arkadaşlar Aydınımızın huzuru için 24 saat çalışıyor. Allah tüm polis teşkilatımızdan razı olsun. Bizlerin sizlerin yanında olduğumuzu tekrar hatırlatmak varsa talep, şikayetlerinizi öğrenmek ve bir sıcak çayla sizlerle sohbet etmek için bu ziyareti gerçekleştirdim. Belediyemiz 24 saat sorunlarınızda ve sıkıntılarınızda sizlerin yanındadır. Her türlü sorunların çözümü için hazırız, kapımız her zaman sizlere açık” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.