Başkan Özakcan, Horozköy Mahallesini ziyaret etti

Başkan Özakcan, Horozköy Mahallesini ziyaret etti

Göreve geldiği günden bu yana mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın son durağı Horozköy Mahallesi oldu.

Horozköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Özakcan, mahalle sakinleriyle sohbet ederek onların dilek, şikayet ve önerilerini dinledi. Geçimini çoğunlukla küçükbaş hayvancılık, arıcılık ve zeytinden sağlayan Horozköylüler Başkan Özakcan’a ziyareti için teşekkür ederek, “Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’dan Allah razı olsun. Kendisi bizlere vakit ayırıp sorunlarımızı dinledi, mahallemizi gezdi ve bizlerle yakından ilgilendi. Başkanımıza Horozköyümüzü ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz” dediler.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da kendisini sevgiyle karşılayan Horozköy Mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Mahalle ziyaretlerimizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımız yapılan çalışmalarımızdan duyduğu memnuniyetini dile getiriyor. Tüm mahallelerimize olduğu gibi kırsal mahallelerimize de hizmetlerimiz artarak devam edecek. İlçemizin dört bir yanında temizlik hizmetlerimizden, cenaze defin hizmetlerimize kadar her türlü hizmeti hiçbir ayrım yapmaksızın imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.