Başkan Özakcan İftar Sonrası Dert Dinledi

Başkan Özakcan İftar Sonrası Dert Dinledi

Aydın merkez Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, her akşam bir mahallede düzenlenen iftar yemeğine katılarak vatandaş ile sohbet edip sorunları dinliyor.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, aynı mahallede yaşayan vatandaşların kaynaşmasını sağlamak, birlikteliklerini geliştirmek için düzenlettirdiği iftar yemeklerinin Karahayıt Mahallesi'nde iftar programına katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK GÖRÜNTÜSÜ MEMNUN ETTİ

Efeler Belediye Meclis üyeleri, Ufuk Güneş, Hakkı Gümüş, Çetin Dokuzlu ve eşi Gülay Özakcan ile birlikte iftar sofrasında Karahayıt mahallesi sakinleri ile birlikte olan Başkan Özakcan, vatandaşlar ile aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Özakcan, iftar sofrasında mahalle sakinleri arasında gördüğü birlik ve beraberlik görüntüsünün kendisine memnun ettiğini de kaydederek vatandaşlar ile sohbet etti.

"EFELER BELEDİYESİ'NE HAKSIZLIK YAPILDI"

Karahayıt mahallesi muhtar vekili Yücel Şahin ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özakcan, Efeler Belediyesi’nin yeni kurulan bir kurum olduğunu hatırlatarak, kısa zamanda çok yol aldıklarını belirtti. Efeler halkının sorunlarını bildiklerin kaydeden Başkan Özakcan, “Aydın Valiliği Mal Paylaşım Komisyonu çok büyük haksızlık yaparak belediyeye devredilmesi gereken birçok yeri hazineye devretti. Göreve başladığımızda belediye hizmet binamız yoktu. Fen İşleri Müdürlüğü’ne şantiye alanı yapılacak yer bile bırakmadılar. Biz bütün bu olumsuzluklara rağmen kısa sürede çok yol alarak, vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayreti içine girdik. Başkan seçildiğimden beri tatil yapmadım. Cumartesi-Pazar dahil olmak üzere çalışıyorum. Belediye personelimiz, meclis üyelerimiz de büyük bir özveri ile bize destek oluyor. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan büyükşehirle birlikte Efeler ilçesine katılan bütün mahallelerimizin sorunlarını çözeceğiz” dedi.

HALK MEMNUN

Temizlik ve haşerelere karşı ilaçlama işlerinden memnun olduklarını belirten Karahayıt mahallesi muhtar vekili Yücel Şahin’in düğün salonu, kahvehane gibi yerlerin satılacağı yönünde duyum aldıklarını belirtmesi üzerine Başkan Özakcan, bu tür yerlerin satılmayacağı sözünü verdi.

Gördüğü yakın ilgi nedeniyle Karahayıt mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Özakcan, halkın Ramazan ayı ile yaklaşan bayramını kutladı.

baskan-ozakcan-iftar-sonrasi-dert-dinledi.JPG

baskan-ozakcan-iftar-sonrasi-dert-dinledi-001.JPG

baskan-ozakcan-iftar-sonrasi-dert-dinledi-003.JPG

baskan-ozakcan-iftar-sonrasi-dert-dinledi-005.JPG

baskan-ozakcan-iftar-sonrasi-dert-dinledi-006.JPG

baskan-ozakcan-iftar-sonrasi-dert-dinledi-007.JPG

baskan-ozakcan-iftar-sonrasi-dert-dinledi-008.JPG

baskan-ozakcan-iftar-sonrasi-dert-dinledi-009.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.