Başkan Özakcan, Muhtarları Ağırladı

Başkan Özakcan, Muhtarları Ağırladı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Efeler ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları onuruna yemek verdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Efeler ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları onuruna yemek verdi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçenin muhtarları ve aileleri onuruna yemek veren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, muhtarlığın kutsal bir görev olduğunu ve muhtarların halk ile devlet arasında bir köprü görevi gördüğünü söyledi.

Efeler Belediyesince 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Tepecik Mahallesi Ehli Keyf Restorantta düzenlenen akşam yemeğine; Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, Türkiye Muhtarlar Derneği Aydın Şube Başkanı Mehmet Aker, Efeler Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Önal, muhtarlar ve eşleri, başkan yardımcıları, birim amirleri katıldı.

Kalbimizdeki kılcal damarlar nasıl bizim yaşamamızı sağlıyorsa, Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’da her türlüğü desteği ile biz muhtarların yaşamasını sağlıyor diyen Tepecik Mahalle Muhtarı Mevlüt Başak, kendilerini unutmayarak böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği Başkan Özakcan’a teşekkür etti.

Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karataş Taşçıoğlu’nun erkek kardeşinin kaleme aldığı “Muhtarlar” adlı şiiri okumasının ardından, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Aker ve Efeler Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Önal, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a her daim kendilerine verilen destekten, düzenlenen yemekten dolayı teşekkür ederek çiçek taktim ettiler.

Muhtarlığın kutsal bir görev olduğunu ve muhtarların halk ile devlet arasında bir köprü görevi gördüğünü belirterek konuşmasına başlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Muhtarların ve muhtarlık hizmetinin yaklaşık üç yüz yıllık bir geçmişi var. Muhtarlık ; köylerimize, beldelerimize daha verimli kamu hizmetinin verilebilmesi için kurulmuş. Muhtarlar köprü vazifesi görür denir ama ben hiçbir muhtarımızı köprü olarak görmüyorum. Kendi ailemden, Efeler ailesinden bir birey olarak görüyorum. Efeler Belediyesi kurulduğu günden beri muhtarlarla gönül birliği ve dayanışma içerisinde olmuştur. Bugün bu yemekte bir araya geldik. Hiçbir ayrım gözetmeden bu birlik ve beraberlik, bu dayanışmaya ihtiyacımız var. 15 Temmuz da ülke olarak büyük bir felaketin eşiğinden döndük. Sadece Efeler olarak değil, ülke olarak huzura, barışa ihtiyacımız var. Bunun içinde Demokrasimizi geliştirmeli, güçlendirmeliyiz. Aileden başlayarak Cumhuriyetimize sahip çıkıp taçlandırdığımız ölçüde çok daha huzurlu, mutlu ve geleceğe umutla bakan bir Türkiye yaratırız. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.