Başkan Özakcan; "Muhtarlarımıza müteşekkirim"

Başkan Özakcan; "Muhtarlarımıza müteşekkirim"

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Özakcan, muhtarlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarının bundan böyle de çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve mahalle muhtarları, Efeler Belediye birim müdürlerinin de katıldığı yemekli toplantıda bir araya geldi. Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Özakcan, muhtarlarla 4,5 yıllık görev süresi boyunca birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarını ve önümüzdeki dönemde de çalışmak istediğini söyledi.

“MUHTARLARIMIZA MÜTEŞEKKİRİM”

 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Özakcan, “Bugün muhtarların sorunlarının görüşüldüğü, istek ve taleplerinin konuşulduğu, özlük haklarının değerlendirilmek istendiği bir gün olarak 2015’te bu yana 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanıyor. Bugün öğle vakti mahallelerinizin sorunları ile ilgili bir toplantıya katıldık. 2019 Mart ayında yapılacak seçimler için Efeler Belediye Başkanlığına aday adaylığı açıklamamı muhtarlarımız olmadan yapmak istemedim. Sizler de bize destek verdiniz muhtarlarımıza müteşekkirim” dedi.

'BİRİZ BERABERİZ, BİR BÜYÜK AİLEYİZ' 

Muhtarlarımızla birlikte hiçbir siyasi görüş ayrılığı gözetmeden Efeler ilçesinin her köşesine hizmet götürdüklerini kaydeden Başkan Özakcan, “Geçtiğimiz 4,5 yıllık görev dönemimizde 'Biriz beraberiz, bir büyük aileyiz'  dedik. Bu büyük aile yapısını sizlerle birlikte oluşturduk ve bunu uygulayarak yaşama geçirdik” diyerek önümüzdeki dönemde de çalışmak istediğini söyledi.

baskan-ozakcan;-muhtarlarimiza-mutesekkirim.JPGbaskan-ozakcan;-muhtarlarimiza-mutesekkirim-001.JPGbaskan-ozakcan;-muhtarlarimiza-mutesekkirim-002.JPGbaskan-ozakcan;-muhtarlarimiza-mutesekkirim-003.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.