Başkan Özakcan, Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nda Çalışmaları İnceledi

Başkan Özakcan, Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nda Çalışmaları İnceledi

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Umurlu Mahallesi’nde bulunan Mustafa Kemal Parkı’nda devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.2800 m2 park a...

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Umurlu Mahallesi’nde bulunan Mustafa Kemal Parkı’nda devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

2800 m2 park alanı bulunan Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nda bin 485 metrekare alanın beton baskı yöntemiyle doğal taş görünümlü döşeme kaplama ile kaplandığını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ”Umurlu Mahallemizin olduğu kadar tüm Efeler halkının da hizmetine en kısa sürede hizmetine sunacağımız parkımızda önemli revizyon çalışmaları başlattık. Parkımızın içerisinde 105 m2 kafeterya, 110m2 de kütüphane olarak kullanılan binada da tadilat, boyama işlemleri yapılmış, çatısı değiştirilmiştir. Parkımız da çocuklarımızın oynayacağı oyun alanı dışında halı saha, soyunma odaları bulunmaktadır. Yediden yetmişe herkesin kullanıma sunulacak olan Mustafa Kemal Parkımızın Umurlu Mahallemizi cazibe merkezi haline getireceğini düşünüyorum. Belediyemiz, vatandaşlarımızın sosyo-ekonomik her türlü durumuyla imkanlar doğrultusunda ilgilenmektedir. Belediyemize ait parkları halkın ihtiyacına göre tasarlayarak revize etmeye devam edeceğiz. Mustafa Kemal Yılmaz Parkımızdaki çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak ve Umurlu halkı, parkımızdan en iyi şekilde faydalanacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.