Başkan Özakcan ‘yeter söz Efeler halkının’ diyerek DP’den aday oldu!

Başkan Özakcan ‘yeter söz Efeler halkının’ diyerek DP’den aday oldu!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, makamında ziyaret ettiği Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı partisine davet etti. Uysal’ın teklifine olumlu cevap veren Özakcan, ‘Yeter söz Efeler halkının’ diyerek aday oldu.

Beraberinde Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet ile birlikte Efeler Belediyesi’ne gelerek Başkan Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyon Milletvekili Gültekin Uysal, Aydın’ın Cumhuriyetin tüm değerlerini uhdesinde barındıran, yaşatan önemli bir şehir olduğunu söyledi. Uysal,  “Başvekilimiz rahmetli Adnan Menderes, bakanlarımız İsmet Sezgin ve Nahit Menteşe gibi Aydın’da yetişmiş çok isim sayabiliriz.  Biz de milletvekilimiz, belediye başkanımız Sayın Mesut Özakcan ile birlikte, dayatmalara karşı milletin kendini bulabileceği, seceresiyle, geçmişiyle ve beraberinde hayalleriyle bir kadro hareketiyle de Aydın’ımızda da bu sürecin içinde bulunmak istiyoruz. Mesut Özakcan’ın teveccüh ve ilgisinden dolayı hem partim hem de şahsım adına büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu vesileyle partimize katılımından dolayı Özakcan’a teşekkür ederim” diyerek önümüzdeki günlerde beraber etkinlikler düzenleyeceklerini duyurdu.

“YETER SÖZ EFELER HALKININ DEMEK İÇİN ADAYIM”

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da yaptığı konuşmada; "Ülkemizin en önemli sorunlarından bir demokrasinin uygulanmamış olmasıdır. Demokrasimizi geliştiremediğimiz, yerleştiremediğimiz için siyasal anlamda pek çok sıkıtınlar yaşıyoruz. Siyasi partiler demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Demokrat Parti Aydın’ımızda ve ülkemizde demokrasi konusunda gelişmelere imza atmış, başbakan, bakanlar yetiştirmiş önemli bir partidir. Son yaşanan ittifaklarla birlikte vatandaşımız tercih yapmakta zorluk çekeceği bir noktaya geldik. Vatandaşları tercih yapmaları konusunda rahatlatmak, 5 yıldır Türkiye’ye örnek belediyecilik hizmeti verdiğimiz Efeler Belediyesi’nde halkımızla birlikte demokrasiye sahip çıkmak ve dayatmalara karşı ‘Yeter söz Efeler halkının’ demek için Demokrat Parti’den aday olmaya karar verdim. Aday olmamda dayatmalara karşı halkımızın önüne tercih koyma ve yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak düşüncesi ile her kesimden vatandaşlarımızın aday olmam yönünde istekleri, baskıları etkili oldu” dedi.

“YÜZDE 50’NİN ÜSTÜNDE BİR OY ALACAĞIM”

Aday olmaya karar vermeden önce anket yaptırdıklarını ve anket verilerine göre diğer iki adayın da önünde bir sonuç çıktığını açıklayan Başkan Özakcan, 2014 yerel seçimlerinde kendisinin 10 bin farkla seçim kazandığı hatırlatılması üzerine “Yüzde 50’nin üstünde bir oy oranıyla seçilmeyi hedefliyoruz. Zira tüm veriler bunu gösteriyor. Böylesine halkından teveccüh gören bir adayın CHP tarafından kapı önüne konulması bizi mağdur, halkımızı da çok rahatsız etti. Milletvekilliği, belediye başkanlığı yapmış biri olarak, hiçbir makama ihtiyacım yok. Efeler halkına hizmet için adayım” 31 Mart yerel seçimlerindeki iddiasını ortaya koydu.

Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet ile birlikte gerçekleşen ziyarette geçtiğimiz gün CHP’den istifa eden belediye meclis üyeleri Halis Günday ve Hasan Sarı hazır bulundu.

baskan-ozakcan-‘yeter-soz-efeler-halkinin’-diyerek-dp’den-aday-oldu!.JPGmesut-ozakcan-018.jpg

baskan-ozakcan-‘yeter-soz-efeler-halkinin’-diyerek-dp’den-aday-oldu!.jpgbaskan-ozakcan-‘yeter-soz-efeler-halkinin’-diyerek-dp’den-aday-oldu!-001.JPGbaskan-ozakcan-‘yeter-soz-efeler-halkinin’-diyerek-dp’den-aday-oldu!-002.JPG055-005.jpg

060-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.