Başkan Özakcan’a anket morali

Başkan Özakcan’a anket morali

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapıldığı anketlerin oransal verileri Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı zirveye taşıdı. Anketle moral bulan Özakcan, “Her şey Efeler için” diye konuştu.

CHP’den istifa ettikten sonra yeniden aday olması için her kesimden yoğun istek alan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın karar vermeden önce anket yaptırdığı öğrenildi. Efeler halkına “31 Mart yerel seçimlerinde Efeler Belediye Başkanlığı için Mesut Özakcan, Ümmet Akın ve Mehmet Fatih Atay yarışacak olsa hangisine oy verirsiniz” sorusu yöneltildi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın davetiye DP’ye katılarak yeniden aday olan Başkan Özakcan, 2014 yerel seçimlerinde açık ara belediye başkanı seçilmişti. Aradan geçen sürede başarılı projelere imza atan Özakcan’ın hizmetlerinin yanı sıra Efeler halkıyla olan diyaloğu da takdir topladı.

“HER ŞEY EFELER İÇİN”

Anketlerin oransal verilerini Genel Başkan Gültekin Uysal’a teslim eden Başkan Özakcan, anketlerde önde çıktığını söyleyerek, yüzde 50’nin üstünde bir oy oranıyla yeniden seçileceğini iddia etti. Yerel seçimlerde partilerden ziyade adayların öne çıktığını kaydeden Özakcan, “Anket sonucunu, Efeler halkının bize olan güveninin bir göstergesi olarak kabul ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde de halkımızın desteğiyle hizmete devam edeceğiz. Her şey Efeler için” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum