Başkan Özakcan’dan Muhtar Aydemir’e geçmiş olsun ziyareti

Başkan Özakcan’dan Muhtar Aydemir’e geçmiş olsun ziyareti

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Aydemir’i tedavi gördüğü hastane ziyaret etti.Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir Aydın Devlet Hastanesi’nde ted...

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Aydemir’i tedavi gördüğü hastane ziyaret etti.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi altında tutulan İstiklal Mahalle Muhtarı Hüsamettin Aydemir’i Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan yalnız bırakmadı. Aydemir’i hastanede ziyaret eden Başkan Özakcan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Özakcan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Aydemir, "Başkanımız tüm muhtar arkadaşlarıma her zaman yanınızdayım diyordu. Kendisi her zaman bize bir telefon kadar yakın oldu, mahallelerimizin sorunları ile yakından ilgileniyor. Beni de hastanede ziyaret ederek bu sözünü yerine getirmiş oldu" diye konuşarak ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Özakcan’a ziyareti sırasında Başkan Vekili Halis Günday ve Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Refik Kunt eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.