Başkan Özakcan’dan sanayi esnafına bayram ziyareti

Başkan Özakcan’dan sanayi esnafına bayram ziyareti

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Özakcan, Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı’nı da kutladı.Yoğun iş temposu...

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Özakcan, Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça mesaisini esnaf ve halkın içerisinde geçiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan bu yıl da geleneği bozmadı. Dini bayramlar öncesi ilçedeki esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyen ve bayramlarını kutlayan Özakcan, Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesi Efeler Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Samimi diyalogların da yaşandığı ziyarette Başkan Özakcan esnafın sorunları ile de ilgilendi. Kendisine iletilen ve belediyenin görev ve sorumluluk alanına giren her türlü sorunu anında giderilmesi için telefonla birim müdürlerine talimat veren Özakcan’a esnaf teşekkür etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Halkımız ile birlikte aynı sofrada bir ay boyunca orucumuzu açtığımız bir Ramazan Ayı’nın daha sonuna geldik. Her dini bayramlarımızda olduğu gibi bu yıl da esnaflarımızı ziyaret ederek hem hayırlı işler diliyor, hem bayramlarını kutluyor, hem de isteklerini dinliyor ve yerine getiriyoruz. Tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyor, tüm sevdikleri ile sağlık ve mutluluk içerisinde kazasız, belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.