Başkan Özakcan’dan Vali Köşger’e ziyaret

Başkan Özakcan’dan Vali Köşger’e ziyaret

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakan, geçtiğimiz ay yayınlanan Valiler Kararnamesi ile göreve gelen Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı kararnameye göre; 20 vali merkeze alındı, 20 ile yeni vali atandı, 19 il valisi ise yer değiştirdi. Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak merkeze çekilirken, yerine Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger atandı. 30 Haziran 2017 Cuma günü Aydın’daki görevine başlayan Vali Köşger’i Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan makamında ziyaret ederek, “Aydınımıza hoşgeldiniz” dedi.

Vali Köşger’e Aydın ve Efeler ilçesi ve Efeler Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Özakcan, “Sayın valimize ilimizi ve merkez ilçemiz Efeler hakkında bilgiler paylaşarak, her zaman Aydın Valiliği ile ilçemiz için işbirliğine hazır olduğumuzu belirttim. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Özakcan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Vali Köşger, Efeler diyarı olarak bilinen Aydın’da görev yapacak olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.