Başkan Özakcan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Özakcan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.Başkan Özakcan mesajında şu ifadelere yer vardı: “30 Ağustos, bağımsızlık ve...

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özakcan mesajında şu ifadelere yer vardı: “30 Ağustos, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zafer ile taçlandığı gündür. 30 Ağustos ülkemizi bölüp parçalamak isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği; yan yana, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı gündür. Tüm imkânsızlıklara rağmen, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, birlik ve beraberliği içinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış 30 Ağustos Zaferi’nin 95’inci yıldönümünü kutlamanın sonsuz gururu içerisindeyiz.

Birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugünde bozmak isteyen bazı güçler olacaktır. Ancak, bu güçlere karşı 94 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı mücadeleyi verme karar ve azmindeyiz. Milletimizi bölmek isteyenlere karşı hep birlikte, kardeşliğimizi koruyarak mücadele edeceğiz. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ sözlerine en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde ülkemize barışın ve huzurun hakim olmasını dileyerek; ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli günlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, bağımsızlık mücadelesine katılmış büyüklerimizi saygıyla anar, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.