Başkan Özkan yaşlıları unutmadı

Başkan Özkan yaşlıları unutmadı

Simav Belediye Başkanı Süleyman, ‘Yaşlılar Haftası’ kutlamaları çerçevesinde, Simav’ın TEMA dedesi 91 yaşındaki Ömer Önder ve eşi Zekiye öğretmeni evinde ziyaret etti. Başkan Özkan “ Yaşlılarımızı yıl...

Simav Belediye Başkanı Süleyman, ‘Yaşlılar Haftası’ kutlamaları çerçevesinde, Simav’ın TEMA dedesi 91 yaşındaki Ömer Önder ve eşi Zekiye öğretmeni evinde ziyaret etti. Başkan Özkan “ Yaşlılarımızı yılda bir kez değil, her zaman hatırlayıp ziyaret etmemiz gerekir. Yaşlılarımızdan, geçmişimizi ve geleneklerimizi dinleyerek, gelecek nesillerimize aktarmalıyız” dedi.

Uzun yıllar TEMA temsilcisi olarak gönüllü hizmet eden Ömer Önder ve eşi emekli eğitimci Zekiye Önder, Başkan Özkan’a sevgi ve muhabbetlerini dile getirdi. Önder “ Bizleri hatırlamanıza çok sevindik. Allah, sizlere de hayırlı ömürler versin” diyerek duygulu anlar yaşadı.

Başkan Özkan Simav’da her mahalleden bir yaşlının ellerini öperek onlara çiçek ve hediye takdim etti. Başkan Özkan’a, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile görevli personeller eşlik etti. (MEİ-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.