Başkan Öztürk; "Okuduğum Okula Hizmet Etmek Gurur Verici"

Başkan Öztürk; "Okuduğum Okula Hizmet Etmek Gurur Verici"

Koçarlı Atatürk İlkokulu’nun Atatürk Köşesi okul yönetiminin isteği üzerine Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’ün talimatıyla belediye ekiplerince yenilendi.Yenilen Atatürk Köşesi’ni incelemek için...

Koçarlı Atatürk İlkokulu’nun Atatürk Köşesi okul yönetiminin isteği üzerine Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’ün talimatıyla belediye ekiplerince yenilendi.

Yenilen Atatürk Köşesi’ni incelemek için okulu ziyaret eden Başkan Öztürk’e okul müdürü Murat Demiroğlu tarafından Atatürk portresi hediye edildi. Okullarıyla ilgili hiçbir isteklerinin geri çevrilmediğini belirten Demiroğlu, “Mutlu Başkanımız sağ olsun okulumuzla ilgili hiçbir ricamızı geri çevirmiyor. Biz biliyoruz ki bu tutumu sadece bizim için değil, diğer okullar içinde gösteriyor. Atatürk Köşemiz Başkanımızın da desteğiyle Atatürk Okulu’nun adına yakışır hale geldi. Biz okulun yöneticileri olarak bu eserin ortaya çıkmasında öncü olduk, başkanımızdan ricada bulunduk, başkanımızda bizi kırmadı kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Atatürk köşeleri okullarımızın manevi alanlarıdır diyen Başkan Öztürk, “Okullarımızdaki Atatürk köşeleri Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e saygımızın ifadesi olan manevi alanlarımızdır. Bu alanın okullarımıza yakışır halde olması gerekir. Atamızın adını taşıyan Atatürk İlkokulumuzdaki Atatürk köşemizin de okulumuzun adına yakışır halde olması için tamamen yenilenmesini sağladık. Koçarlı Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarımızı seferber ederek çalıştık. Eğitime desteğimiz sürecek, çünkü bu okullarda bizlerin çocukları okuyor, burada Koçarlı’nın geleceği şekilleniyor. Eğitime destek olmak bizim en temel görevimiz” dedi.

"OKUDUĞUM OKULA HİZMET ETMEK GURUR VERİCİ"

Atatürk İlkokulu’nun kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Başkan Öztürk, “Atatürk Okulu’nun benim için yeri ve değeri başkadır. Çünkü bende bu okulda okudum, benim çocuklarım da bu okulda okudu. Yıllar sonra mezun olduğum bu okula Belediye Başkanı olarak hizmet etmek bana ayrı bir gurur ve ayrı bir onur verdi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.