Başkan Selçuk’tan gazetecilere kutlama

Başkan Selçuk’tan gazetecilere kutlama

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Sarıgöl’de görev yapan gazetecilerin günlerini kutladı.Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Belediye Başkan Ve...

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Sarıgöl’de görev yapan gazetecilerin günlerini kutladı.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Belediye Başkan Vekili Hamza İlhan ile birlikte Sarıgöl İHA Muhabiri Vehbi Sarıhan’ın bürosuna ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "10 Ocak 1961 tarihli 212 sayılı kanunun yürürlüğe girmesiyle ülkemizde kutlanmaya başlanan Çalışan Gazeteciler gününü tüm basın mensuplarının kutlarım. Gazeteciler halkımızın haber alma özgürlüğü konusunda çok önemli bir misyonu yerine getirmektedir. Medya, toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulmasında çok önemli fonksiyonlara sahiptir. Bu zor şartlar altında hayatları uğrunda çalışan gazeteci kardeşlerimize teşekkür bizim onlara bir borcumuzdur." dedi.

İHA Sarıgöl Muhabiri Vehbi Sarıhan da Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Belediye Başkan Vekili Hamza İlhan’ı nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.