Başkan Şirin, huzurevinde kalan yaşlılarla buluştu

Başkan Şirin, huzurevinde kalan yaşlılarla buluştu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde huzurevinde düzenlenen gözleme etkinliğine katıldı. Huzurevi sakinleri...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde huzurevinde düzenlenen gözleme etkinliğine katıldı. Huzurevi sakinlerinin ellerini öperek çiçek takdim eden Başkan Şirin, Yaşlılar Haftası’nı kutladı.

Huzurevinde gerçekleştirilen programa Başkan Şirin’in yanı sıra Kaymakam Uğur Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan, İlçe Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü Gülten Karagöz, Belediye Basın Danışmanı Aylin Askingil de katıldı. Yaşlılarımızın bir gün değil her gün hatırlanması ve hayır dualarının alınması gerektiğinin altını çizen Başkan Şirin, “Bizler sadece bugüne mahsus değil her zaman yanınızdayız, sizler bizim baş tacımızsınız. Yalnızca bu haftaya özel olarak bir araya gelmiyoruz. Gönlümüz de kapımız da sizlere her daim açık. Kurumsal anlamda da Turgutlu Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Kaymakam Uğur Turan da böyle güzel bir günde hep birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, tüm yaşlıların Yaşlılar Haftası’nı kutladığını ifade etti. Protokol üyeleri daha sonra huzurevi çalışanları tarafından ikram edilen gözlemeleri yerken, yaşlılar ile de sohbet etme imkanı buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.