Başkan Soylu Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Soylu Vatandaşlarla Bayramlaştı

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ramazan Bayramı nedeniyle ilçesindeki sokakları tek tek dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi, bayramlarını kutladı.

- Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ramazan Bayramı nedeniyle ilçesindeki sokakları tek tek dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi, bayramlarını kutladı.

Belediye başkanlığındaki ilk bayramını kutlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, bayramın ilk günü vatandaşlarla bir araya geldi. Bayram namazını Fehime Dere Camii’nde kılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilk olarak cemaatle bayramlaştı. Daha sonra kahvehaneleri dolaşıp, ilçe esnafının bayramını kutlayan başkan Soylu, bayram kahvaltısını da ilçe halkıyla birlikte yaptı.

“BAYRAM BİRLİK VE BERABERLİKTİR”

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Belediye başkanı olduktan sonra ilk bayramımızı vatandaşlarımızla birlikte kutluyoruz. Ramazan’ın coşkusunu ilçemizde 30 gün boyunca en güzel şekilde yaşadık. Menderes’e ilkleri yaşatmanın sözünü vermiştik, bunun için belediye olarak ilçemizde ilk kez iftar sofraları kurduk. Kurduğumuz sofralara vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. 30 gün boyunca vatandaşlarımızla bir aradaydık. Bu coşku ile bayramı idrak ediyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir. Ramazan Bayramı’nın ilk gününde de vatandaşlarımızla birlikteyiz. İnşallah bundan sonra hep birlikte olacağız. Menderesli vatandaşlarımızın ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Allah nice bayramları birlikte kutlamayı nasip etsin” dedi.

“GAZZE’DEKİ DRAM SON BULSUN”

İsrail’in Gazze’deki vahşetine de değinen Başkan Soylu, “Bizler coşku içinde Ramazan Bayramı’nı kutlarken Filistin’deki, Gazze’deki kardeşlerimiz korku ve acıyı yaşıyor. İslam dünyası için en kutsal günlerinden birini yaşadığımız şu günlerde Müslüman kardeşlerimiz ölüm korkusuyla Ramazan Bayramı’nı karşıladı. İsrail’in yaşattığı vahşet artık son bulmalı. Müslüman kardeşlerimize yaşattıklarından dolayı İsrail’i lanetle kınıyorum” diye konuştu.

DÜNYANIN NEFESİ MENDERES’TE

Türkiye’nin ilk Brass Festivali, Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek. Bayramını ikinci ve üçüncü günü gerçekleşecek etkinlikte nefesli çalgılar sanatçıları müzik ziyafeti sunacak. Menderes Belediyesi Ramazan Bayramı’nda müzik ziyafeti sunacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Brass Festivali, bayramın ikinci ve üçüncü gününde gerçekleşecek. Özdere Gençlik Parkı’ndaki etkinlikte Golden HornBrass ve Anadolu Korno Dörtlüsü sahne alacak. “Dünyanın Nefesi Menderes’te” sloganıyla gerçekleşecek etkinlik Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Bayramın ikinci günü akşamı Türkiye’nin ilk bakır nefesli topluluğu Golden HornBrass “Boğazdan gelen esinti” başlıklı bir dinleti sunacak. Bayramın son günü ise Anadolu Korno Dörtlüsü “Dünyanın Türküsü“ başlıklı programını seslendirecek.

BAŞKAN SOYLU VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN SOYLU VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.