Başkan Subaşıoğlu Kaleiçi’ni ziyaret etti

Başkan Subaşıoğlu Kaleiçi’ni ziyaret etti

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ahilik Haftası vesilesiyle tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafla buluştu.Denizli Merkezefendi İlçesi Belediye Başkanı M...

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ahilik Haftası vesilesiyle tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafla buluştu.

Denizli Merkezefendi İlçesi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret etti. Esnafın ‘Ahilik Haftası’nı kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Selçuklu Devleti’nden bugüne kadar gelen Ahilik geleneği, bizim çok özel bir kültürümüzdür. Dünyada eşi ve benzeri yoktur. Tam anlamıyla bir kültür hazinesi olan Ahilik, kardeşlik, birlik ve beraberlik gibi değerlerimizi özünde topluyor. Baktığınızda da milli birliğimizin ve beraberliğimizin önemli teminatlarından biridir Ahilik Kültürü. 18-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası çerçevesinde bugün Denizlimizin tarihi Kaleiçi çarşısındaki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kendilerine hayırlı işledik. Tüm esnafımızın Ahilik Haftasını kutluyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.