Başkan Tezcan: Bebeklerimiz, ailemizin göz bebeği, hayatımızın merkezidir

Başkan Tezcan: Bebeklerimiz, ailemizin göz bebeği, hayatımızın merkezidir

Kütahya’nın Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan "hoşgeldin bebek" kampanyası kapsamında ilçede ve köylerde yeni doğan bebekleri ziyaretlerine devam ediyor.Dumlupınar ilçesi ve köylerinde yeni d...

Kütahya’nın Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan "hoşgeldin bebek" kampanyası kapsamında ilçede ve köylerde yeni doğan bebekleri ziyaretlerine devam ediyor.

Dumlupınar ilçesi ve köylerinde yeni doğan 10 bebeğin ailesini ziyaret eden Başkan Tezcan bebeklere Belediye tarafından hazırlanan yeni doğan setleri hediye etti.

Başkan Tezcan, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanlığı olarak Hoşgeldin bebek ziyaretimizi gerçekleştirdik. Büşra -Şerif Adatepe bebeği Ali Efe, Hasan - Kezban Can bebeği Muhammed Yiğit, Meryem - Ömer Faruk Yenigün bebeği (Zeynep Gülce), Nesrin - Süleyman Akbulut bebeği, Hilâl, Fatma - Ramazan Sayın bebeği Murat, Ahmet - Fadime Bozkurt bebeği Muhammet Ali’ ye sağlıklı uzun ömür dileriz. Bebeklerimiz, ailemizin göz bebeği, hayatımızın merkezidir. Bu mutlu günlerinde vatandaşlarımızın yanlarında olmak, mutluluklarına ortak olmak ve ufak da olsa bir hediyede bulunmak istedik. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak hediye setimizi anne babalarımıza hediye ediyoruz. Hayatın her alanında vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Hayırlı olsun dileklerimizle birlikte bebeklerimizin vatanımıza, milletimize hayırlı birer birey olurlar inşallah" diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.