Başkan Tezcan: Milletimiz, meydanlarda Çanakkale ruhuyla günlerce ’Demokrasi nöbeti’ tutmuştur

Başkan Tezcan: Milletimiz, meydanlarda Çanakkale ruhuyla günlerce ’Demokrasi nöbeti’ tutmuştur

Dumlupınar Belediye Başkan Niyazi Tezcan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Tezcan, yayınladığı mesajında, ’’15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fe...

Dumlupınar Belediye Başkan Niyazi Tezcan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Tezcan, yayınladığı mesajında, ’’15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması FETÖ/PDY Milli irademize ve ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı, hain darbe girişiminde bulunmuştur. Ancak aziz milletimiz canları pahsına meydanlara akın ederek bu hain darbe girişimine sivil direnişle karşı koyarak en güzel cevabı vermiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan kahraman askerlerimizin kararlılığı, emniyet güçlerimizin cansiperane direnişi ile ölüme meydan okuyan vatandaşlarımızın asil duruşu sayesinde, hain terör örgütü hedeflerine ulaşamadan kalkışma engellenmiştir. Aziz milletimiz, meydanlarda Çanakkale ruhuyla günlerce ‘Demokrasi Nöbeti’ tutarak, darbecilere geçit vermemiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanılanlar karşısında birlik ve beraberliğimizi bütün dünya bir kez daha görmüş oldu. Bu duygu ve düşüncelerle, vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar diliyorum” diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.