Başkan Tiryaki Altındağlı müteahhitlerle buluştu

Başkan Tiryaki Altındağlı müteahhitlerle buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan ile birlikte Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.Altındağlı müteahhitlerle bir toplantı gerçekleştiren Başkan Tiryak...

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan ile birlikte Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

Altındağlı müteahhitlerle bir toplantı gerçekleştiren Başkan Tiryaki, Altındağ’daki değişimde müteahhitlerin de büyük emeğinin olduğuna dikkat çekti ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Altındağ Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal İpek’in de yer aldığı kahvaltı programına 50 kişi katıldı. Her geçen dün değişen Altındağ’ı gözler önüne seren Başkan Tiryaki, müteahhitlerin sorularını da cevaplandırdı. Altındağlı müteahhitler, başarılı projelerle Altındağ’ın çehresini değiştiren Başkan Tiryaki’ye teşekkür etti.

Müteahhitler Derneği’ne ziyaret

Konuşmasına Altındağ’ın son birkaç yıldır büyük mesafe kat ettiğini söyleyerek başlayan Başkan Tiryaki: “Her gün ilçemizi nasıl bir adım daha ileri taşıyabiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz” dedi. Başkan Tiryaki, yaptıkları işlerin hiç birinin tesadüfen olmadığını, belirli bir plan ve program çerçevesinde gerçekleştiğini dile getirdi. Altındağ’ın değer kazanması için büyük mücadele verdiklerini belirten Başkan Tiryaki, ilçeye yılda yaklaşık 15-20 bin konut yapıldığını hatırlattı. Başkan Tiryaki, görevleri kapsamında olmamasına rağmen birçok önemli işe imza attıklarına da dikkat çekti. Bir şehrin spor tesisleriyle, sinema-tiyatro salonlarıyla, kültür sanat merkezleriyle, yüzme havuzlarıyla ve parklarıyla değer kazanacağını vurgulayan Başkan Tiryaki, gelecek nesillere ancak bu sayede sağlıklı bir yaşam alanı bırakabileceklerinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.