Başkan Tokat, yaşlı vatandaşlarla buluştu

Başkan Tokat, yaşlı vatandaşlarla buluştu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Milas genelinde ikamet eden yaşlı vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.18-24 Mart tarihleri arası kutlanan Yaşlılara Sayg...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Milas genelinde ikamet eden yaşlı vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

18-24 Mart tarihleri arası kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıda masaları tek tek dolaşan Başkan Tokat, yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenerek Regaip Kandillerini de kutladı. Başkan Tokat burada yaptığı konuşmada: “Bu hafta Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyoruz. Milas Belediyesi olarak değişik etkinlikler yaptık. Bunlardan birisi de kahvaltıda sizlerle bir araya gelmekti. Sizleri evlerinizde de ziyaret edeceğiz. Bizler bugünlere gelmiş isek siz büyüklerimizin sayesinde, siz büyüklerimizin desteği ve sahiplenmesi nedeniyledir. Sizlere karşı bir vefa borcumuz var. Bu vefa borcumuz çerçevesinde sizleri yalnızca bu günlerde değil, her gün mutlu ve rahat ettirmek, sıkıntılarınız ve ihtiyaçlarınızda sizlerin yardımına koşmak bizlerin vazifesidir. Sizler bir gün değil her gün baş tacımızsınız” dedi.

Başkan Tokat kahvaltının ardından Milas Şehir Mezarlığına giderek, Regaip Kandili nedeniyle vefat eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlara lokma ikramında bulunarak, Ragaip Kandillerini kutladı.

Başkan Tokat, şehir mezarlığında yatan yakınlarını ve şehitliği de ziyaret ederek mezarları başında Fatiha okudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.