Başkan Tokattan Kapanan Beldelere Teşekkür Ziyareti

Başkan Tokat'tan Kapanan Beldelere Teşekkür Ziyareti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belde statüsünü kaybederek mahalleye dönüşen yerlere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

- Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belde statüsünü kaybederek mahalleye dönüşen yerlere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Büyükşehir Yasası'yla birlikte Milas’ta kapanan beş belde belediyesinin Milas Belediyesi’ne devredilmesi çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve belediyede görevli daire amirleri kapanan belde belediyelerini ziyaret ederek bir dizi görüşmelerde bulundular.

Önce Ören beldesine giden Başkan Tokat ve beraberindeki belediye yetkilileri; burada eski Ören Belediyesi Başkan Vekili Kamil Özmen, bazı eski belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Başkan Tokat ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla; kapanan belde belediyelerinden Beçin Belediyesi, Güllük Belediyesi, Selimiye Belediyesi ve Bafa Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde Başkan Tokat ve ekibini; Beçin’de eski başkan Mehmet Balcı, Güllük’de eski başkan vekili Teyfik Kırçın, Selimiye’de eski başkan Mehmet Gül ve Bafa’da da eski başkan Zühra Dönmez karşıladı. Eski başkanlar ziyaretlerde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a birer çiçek takdim ederek, yeni dönemde mahallelerine yapılacak olan hizmetlerden emin olduklarını söylediler.

Burada görevli personellere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; çalışmaların aynı şekilde devam etmesi gerektiğini belirterek; “Şuandaki süreçte bir belirsizlik hakim ancak bu durum kısa sürede değişecektir. Bu süreçte ben sizlerden özellikle vatandaşların işlerinin aksamaması konusunda rica ediyorum. Vatandaşlarımızı kesinlikle mağdur edilmemeli. Özellikle çalışmalarımızda Milas Belediyesi’ndeki ilgili birim amirlerimizle istişare içinde olursanız uyumlu bir çalışmayla bu süreci en iyi şekilde geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Konuşmasında belde belediyelerine bu güne kadar hizmet veren eski başkanlara, meclis üyelerine, muhtarlara ve çalışanlara teşekkür eden Başkan Tokat, bu güne kadar yapılan çalışmaların üzerine bir tuğlada kendisinin koyarak devam etmek istediğini kaydetti.

Yapılan ziyaretlerde Milas Belediyesinde görevli daire amirleri de kendi sorumluluk alanlarındaki belde belediyesi çalışanlarıyla görüşmelerde bulunarak fikir alış-verişinde bulundular.

BAŞKAN TOKAT'TAN KAPANAN BELDELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN TOKAT'TAN KAPANAN BELDELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.