Başkan Toyran’dan, Veda Eden Kaymakam Demirezer’e Teşekkür

Başkan Toyran’dan, Veda Eden Kaymakam Demirezer’e Teşekkür

Önümüzdeki haftadan itibaren Tire Kaymakamı olarak yeni görevine başlayacak olan Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer veda turuna başladı.Kaymakam Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı...

Önümüzdeki haftadan itibaren Tire Kaymakamı olarak yeni görevine başlayacak olan Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer veda turuna başladı.

Kaymakam Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu ve Meclis Üyesi Kasım Üzüm de bulundu.

Kaymakam Demirezer için hazırlanan plaketi meclis üyesi Esra Elif Bozkurt’un babasının vefatı nedeniyle iptal edilen yemekte meclis üyeleri ile birlikte vermeyi planladıklarını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Kaymakam beyin Sökemizden kopacağını düşünmüyorum. Yine zaman zaman bir arada olacağız. Tüm Belediye Meclisim adına yeni görev yeriniz Tire’de başarılar diliyorum. Söke sizi unutmayacak” dedi.

“Bu plaketi sizin elinizden tüm Sökelilerin bir armağanı olarak kabul ediyorum” diyen Kaymakam Mehmet Demirezer; “Siz, Söke’nin seçilmiş Başkanısınız ve tüm Söke’yi temsil ediyorsunuz. Bu plaket o yüzden çok daha farklı, çok daha değerli. Size ve tüm Söke Halkı’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KENT KONSEYİ İLE DE VEDALAŞTI”

Kaymakam Mehmet Demirezer, Söke Kent Konseyi ile de vedalaştı. Söke kent Konseyi Yürütme Kurulu ile Söke Belediyesi’nde buluşan Kaymakam Demirezer, Söke Kent Konseyi’ne çalışmalarında başarılar diledi. Kent Konseyi Başkanı Mahbube Özoğul da Söke’ye hizmetlerinden dolayı Kaymakam Demirezer’e teşekkür ederken, yeni görev yerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.