Başkan Uysal, esnaflarla kahvaltı yaptı

Başkan Uysal, esnaflarla kahvaltı yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, sanayi sitesi esnafı ile kahvaltı sofrasında bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Güngör Persil ile birlikte küçük sanayi sitesi esnafı i...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, sanayi sitesi esnafı ile kahvaltı sofrasında bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Güngör Persil ile birlikte küçük sanayi sitesi esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Necdet Uysal, emektar sanayi esnafı ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kahvaltının ev sahipliğini yapan sanayi esnafına ve Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Rasim Kızmaz’a teşekkür etti.

Kış aylarının soğuk günlerinde, sıcak çay, simit ve peynir ile samimi bir sohbet eşliğinde yapılan kahvaltı için Başkan Uysal’a teşekkür eden esnaflar, Başkan ile eski günleri de yad ettiler. Sanayi Sitesi Başkanı Kızmaz ve Belediye Başkanı Necdet Uysal, bol bol sohbet ile geçen kahvaltıyı en kısa zamanda tekrarlamak için sözleştiler. Esnafa hayırlı günler ve hayırlı işler dileyen Başkan Uysal, ”Esnafımızla sık sık bir araya geliyoruz ve bu tür ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Bu vesile ile esnafımızın isteklerini de dinleyerek yerinde görme şansımız oluyor. Küçük sanayi sitesi esnafımıza da samimi sohbetleri ve sofralarını bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum”dedi. Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kızmaz ise, ”Başkanımız devamlı olarak bizlerle bir araya geliyor ve halimizi hatırımızı soruyor. Kendisinden en kısa zamanda bir araya gelmek için tekrar söz aldık. Bu sefer sanayi esnafı olarak biz kendisini ağırlayacağız. Vaktini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.