Başkan Zolan Gazetecilerin Bayramını Kutladı

Başkan Zolan Gazetecilerin Bayramını Kutladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensupları ile bir araya gelerek, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

- Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensupları ile bir araya gelerek, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Ümit Varol, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutlayan Başkan Zolan, basın çalışanları sohbet etti. Başkan Zolan, basın mensuplarının çalışma şartlarının çok zor olduğuna dikkat çekerek, "Hepiniz zor şartlarda çalışıyorsunuz. Günün 24 saati, hafta içi, hafta sonu fark etmiyor. Olay, haber neredeyse, oraya koşuyorsunuz. Koşmak bir yana, riskler ve sıkıntılar var. Allah sizlere kolaylıklar versin. İnsanların haber alma özgürlüğünü sizler sağlıyorsunuz. Onun için sizin bu görevi yapmanız da çok kolay değil" dedi.

Basın mensuplarının zor şartlar altında çalıştığını ancak basın mensubu olmanın da bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Bir haberin binlerce kişiye sizin tarafınızdan duyurulmasının hazzı başkadır. Sağlık olsun, huzur olsun, güzellikler olsun, herkes mutlu olsun ve herkes birbirine, şehrine ve ülkesine sahip çıksın. Yaşadığımız olaylar ortada. Eğer bir ülke güçlü değilse birlik beraberlik yoksa maalesef insanları ezilebiliyor. Sıkıntıya girebiliyor. Dünyanın her yerinde bu böyle. Sadece millet, inanç anlamında söylemiyorum. Bir yerde birliktelik yoksa, güçlü bir yapı yoksa, huzur yoksa, orada kargaşa ve anarşi olur. Başkaları da size zulmeder. İnşallah tüm dünyadaki zulümler sona erer" diye konuştu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ise, Başkan Zolan'a yerel basına vermiş olduğu destek ve ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Hepimiz Denizli’nin ortak değerleri için çalışıyoruz. Denizli ve memleketimiz için ne güzel yapılırsa biz bunu her zaman destekleriz. Elbette sektörümüzün de sıkıntılar var. Ancak biz Denizli olarak birçok ile göre daha iyi bir noktadayız. Özellikle birlik ve beraberlik noktasında iyi bir yerdeyiz. Basının ne kadar önemli olduğunu Filistin’de bir kez daha görüyoruz. Dünya basını gerçekleri aktarmadığı zaman olay başka yerlere gidiyor. Ben bir kez daha bizi ziyaret eden Başkan Zolan’a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Cemiyet Başkanı Varol'a çiçek verirken bazı gazetecilerle de günün anısına özçekim yaptı.

BAŞKAN ZOLAN GAZETECİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN ZOLAN GAZETECİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.