Başkan Zolan’dan 30 Ağustos Mesajı

Başkan Zolan’dan 30 Ağustos Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümü neden...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın sadece Türkiye halkı için değil, batı sömürgeciliği altında ezilen tüm milletler için bir örnek olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Dört bir yanı işgal edilen yurdumuzun İstiklal Mücadelesi, yokluklar ve imkansızlıklar içinde 30 Ağustos 1922’deki Büyük Taarruz zaferiyle kazanılmıştır. Bu millet dört bir yanını saran düşmanla kahramanca mücadele etmiş, canı pahasına savunduğu bağımsızlığı ve iman dolu göğsüyle yenilmez denen düşmanlarını hezimete uğratmıştır. Bu emsalsiz zafer, kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek bağımsızlıklarına kavuşmalarına vesile olmuştur. 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferinden yüzlerce yıl sonra 26 Ağustos 1922 yılında başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de emsali görülmemiş bir zaferle sonuçlanmış, Türk milleti binlerce yıllık bağımsızlığını, ve hür vatanını düşmana teslim etmemiştir” dedi.

Cephede bu milleti yenemeyen düşmanların artık, FETÖ, PKK, DAEŞ, YPG gibi terör örgütlerinin hainlikleriyle yıldırmaya çalıştığına dikkati çeken Başkan Zolan, “Kadim milletimiz vatanını, bayrağını, birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet koruyacak, asla düşman postalını bu topraklara bastırtmayacaktır. Bu vesileyle 30 Ağustos zaferinin 94. Yıldönümünde bu ülkenin kurulmasında emeği geçenlere olmak üzere, darbe teşebbüsü ve terör saldırılarında hayatını kaybetmiş, bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, her birini rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.