Başkan Zolan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Zolan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı'nın, İslam alemine ve tüm insanlığa birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.

- Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı'nın, İslam alemine ve tüm insanlığa birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, birlik ve beraberlik duygularının kenetlendiği, yardımlaşma ruhunun canlandığı, kırgınlıkların yerini barışa bıraktığı bayramın tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Zolan, "Kurban Bayramı hasret çekenler için uzaktaki akrabaların yolunu, ihtiyaç sahipleri için gelecek yardımları, aile büyükleri için ziyarete gelecek evlatlarını dört gözle beklediği bayramlarımızdandır. Manevi değerlerimizin dile geldiği bu mübarek günlerde dargınlıklar geride kalır, aileler kalabalıklaşır, yardıma muhtaçlar sahiplenilir, komşu ve akraba ziyaretleri ile birlik beraberliğimizin anlamı kuvvetlenir" dedi.

Yüzyıllardır devam eden bayram geleneğinin tüm yurtta barış, huzur ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirdiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Maalesef dünyada devam eden savaşlar nedeniyle zor günler geçiren mazlumların yaşadıkları acılar hepimizi derinden üzmektedir. Sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı'nın, İslam alemine ve tüm insanlığa birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bir an önce barış ve kardeşliğin tüm dünyaya hakim olması en büyük dileğimizdir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.