Başkandan doğaçlama Anneler Günü kutlaması

Başkandan doğaçlama Anneler Günü kutlaması

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu özel bir program yapmadan ilçe merkezine çıkıp yürüyerek gördüğü tüm annelerin Anneler Günü kutladı. Karşılarında Başkan Öküzcüoğlu’nu gören kadınlar ise hem...

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu özel bir program yapmadan ilçe merkezine çıkıp yürüyerek gördüğü tüm annelerin Anneler Günü kutladı. Karşılarında Başkan Öküzcüoğlu’nu gören kadınlar ise hem çok şaşırdı hem de çok mutlu oldu.

Özel bir program yapmadan tamamen doğaçlama bir şekilde çarşıda dolaşırken gördüğü annelerin, Anneler Gününü kutlayan Başkan Öküzcüoğlu yine şaşırttı. Karşılarında Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu gören anneler aşkınlık içinde, "Başkanla karşılaşacağım aklıma gelmemişti, çok mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Bugün annelerimizin günü, özel bir program yapmadık, çarşıda dolaşırken, rastgele gördüğümüz, annelerimizin günlerini kutladık. Annelerimiz de bizde mutlu mutlu olduk. Merhametli, şefkatli ve fedakar annelerimiz en kıymetli varlıklarımızdır. Toplumun ve aile müessesinin temel taşı olan, zorluklara göğüs gererek ailesi ve çocukları için ömrünü vakfeden annelerin Anneler Gününü en içten duygularla kutluyorum. Tarihimize, köklerimize bağlıyız. İnsanlarımıza saygı duymak zorundayız, hele hele anneleri baş tacı etmek zorundayız. Dünyaya geldiğimiz andan itibaren bizlerden sevgisini, emeğini eksik etmeyen; iyi ve kötü günlerimizde daima yanımızda bulunan merhametli, şefkatli ve fedakar annelerimiz en kıymetli varlıklarımızdır. Yorulmadan, yılmadan bizlere iyiyi, doğruyu, güzeli öğreten hayattaki ilk öğretmenimiz annelerimizi; yılın sadece bir gününde değil, her gününde sevgi, saygı ve minnet duygularıyla anmak ve her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek hepimizin en önemli vazifesidir.” dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Öküzcüoğlu, yaptığı açıklamada Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı da rahmetle andı.

Başkan Öküzcüoğlu, "Bu anlamlı gün vesilesiyle, vatan toprağının bütünlüğü, egemenlik ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve vücutlarının bir parçasını vatan topraklarına emanet eden kahraman gazilerimizin metanet sahibi, fedakar annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bizleri vatan, millet ve bayrak idealleri uğrunda yetiştiren, tarifi imkansız sevginin, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın simgesi saygıdeğer annelerimizin; çocuklarımızın özgüven ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerinde büyük emek harcayan ve bizlere daima destek olan sevgili eşlerimiz ile annelik vasfını taşıyan tüm anneleri, bu özel günlerinde kutluyorum. Bu ülkenin evlatlarının güzel yaşaması için önümüzde bir süreç var. Bu süreci iyi değerlendireceğiz. Ben bu süreçte iki gruba çok güveniyorum. Kadınlar ve gençler. Bunu hep birlikte başaracağız. Her şey çok güzel olacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.