Başkanlar Şehircilik Şurası’na katıldı

Başkanlar Şehircilik Şurası’na katıldı

Kütahya’nın Altıntaş, Aslanapa ve Çavdarhisar belediye başkanları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’deki şehircilik şurasına katıldı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca, Türkiye’nin yeni şehirleşme vizyonunun...

Kütahya’nın Altıntaş, Aslanapa ve Çavdarhisar belediye başkanları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’deki şehircilik şurasına katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca, Türkiye’nin yeni şehirleşme vizyonunun gelişen ve değişen koşullar çerçevesinde katılımcı şekilde belirlenmesi amacıyla 27 Ocak’ta başlatılan "Şehircilik Şurası" 8 Kasım’da Külliye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla sona erdi. "Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım", "Kentsel Dönüşüm, "Şehirleşme, Göç ve Uyum", " Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü" başlıklı dört ayrı konu başlığında, yaklaşık 10 aydır yürütülen şuranın son toplantısının ardından genel kurul yapılarak şura kararlarına nihai şekli verileceği kaydedildi.

Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer’in de katıldığı şurada alınan kararların şehirlerin yol haritasında önemli rol oynayacağı kaydedildi.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.