Başkanlık koltuğu çocukların oldu

Başkanlık koltuğu çocukların oldu

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu 15 Temmuz İlkokulu öğrencisi Eslemnur Gökçe’ye bıraktı.Belediye Başk...

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu 15 Temmuz İlkokulu öğrencisi Eslemnur Gökçe’ye bıraktı.

Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu 15 Temmuz İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Eslemnur Gökçe ‘ye bıraktı. Başkan Yardımcısı ise 2-B sınıfı öğrencisi Alperen Küneş oldu.

Sözlerine, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek başlayan Gökçe, “Öncelikle Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a güzel Nazillimize yapmış olduğu hizmetler ve biz çocuklara sunduğu fırsatlar için çok teşekkür ediyoruz. Geçmişten bugüne Nazillimizin yollarını yaptık. Okullarımıza halı saha, kantin, kütüphane kazandırdık. Okullarımıza elimizden gelen desteği verdik. Pazaryerleri ve düğün salonları yaptık. Bunun dışında çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmamız gerekiyor. Okullarımızın daha büyük kitaplıklara ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Öğrencileri ağırlayan Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek, “Başkanımızın söylediklerine canı gönülden katılıyorum. Çocuklarımız geleceğimizin ve yarınımızın teminatı. Onların en iyi şartlarda büyümesi gerekiyor” diye konuştu.

Nazilli’ye ve okullara kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden 15 Temmuz İlkokulu Müdür Yardımcısı Serhat Çoban, “Eğitim camiası olarak Nazilli Belediyesi’ni her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu, başkanımızın eğitim kökenli olmasından ve Nazilli Belediyesi’nin yönetim anlayışından kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

Öğrencilere hediyelerini veren Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek, “Öğrencilerimizi burada ağırlamaktan dolayı büyük onur duyduk. Ülkemizin böyle zeki ve üretken bir nesile ihtiyacı var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.