Batur’dan Bayram Ziyaretleri

Batur’dan Bayram Ziyaretleri

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, her bayram olduğu gibi yaptığı gibi bu bayramda şehit ailelerini ve huzurevi sakinlerini ziyaret etmeyi unutmadı. Göreve geldiği ilk günden bugüne şehit ailelerini ziyaret eden Batur, bu yıl da geleneği bozmadı.

- Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, her bayram olduğu gibi yaptığı gibi bu bayramda şehit ailelerini ve huzurevi sakinlerini ziyaret etmeyi unutmadı. Göreve geldiği ilk günden bugüne şehit ailelerini ziyaret eden Batur, bu yıl da geleneği bozmadı.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bayramın ilk günü ziyaretlerine Narlıdere Huzurevi’nden başladı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya ile birlikte huzurevini ziyaret etti. Batur, Narlıdere Huzurevi’ni tek tek dolaşarak burada kalanlarla bayramlaştı, sohbet etti ve karanfil verdi. Başkan Batur’a özel ilgi gösteren huzurevi sakinleri bir anı fotoğrafı çekilerek bayram sabahını ölümsüzleştirdiler. Narlıdere’de bulunan şehit ailelerine de bayram ziyaretlerinde bulunan Batur şehit ailelerine konuk oldu. Bayram sabahı şehit ailelerini yalnız bırakmayan Batur onların acılarını paylaştı ve destek oldu. Batur, şehit ailelerini ziyareti sırasında yaptığı konuşmada “Bu ülke için canlarını feda eden kahraman askerlerimizin değerli ailelerine her bayram ziyaretlerde bulunarak onlara olan minnettarlığımızı sunma fırsatı buluyoruz. Onlar yalnız olmadıklarını biliyorlar. Ne kadar övünseler azdır. Bu vesile ile ben buradan bayramın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diler, Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

BATUR’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

BATUR’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.