Bayburt’un bileği bükülmüyor

Bayburt’un bileği bükülmüyor

Antalya’da yapılan 2018 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Bayburt Bilek Güreşi Takımı sporcuları takım halinde ikinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. Aynı zamanda Bilek Güreşi Milli Takımı...

Antalya’da yapılan 2018 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Bayburt Bilek Güreşi Takımı sporcuları takım halinde ikinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. Aynı zamanda Bilek Güreşi Milli Takımı seçmelerinde de ikinci olurken, 18-21 Yaş Süper Gençlerde de aynı başarıyı göstererek burada da takım halinde ikinciliği ambargo koydular.

Antalya’da üç gün süren Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 130 kişilik sporcu grubuyla İstanbul birinci olurken sadece 20 kişilik sporcu grubuyla Bayburt’un ikinci olması madalyaların değerini bir kat daha artırdı. Hem sporcu hem de antrenör olarak yarışmaya katılan Bayburt Spor Antrenörü Tuncay Başaran yaptığı açıklamada; “Bayburt’ta kısıtlı imkanlarda ve az sayıda sporcumuzla antrenman yaparak Türkiye Şampiyonasına hazırlandık. Sayıca bizlerden çok daha fazla olan illerle yarıştık. Bu anlamda arkadaşlarımızın aldıkları ikincilik çok anlamlıdır. Burada madalya kazana veya kazanamayan sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu bizim için Bayburt’ta yeni nesil gençlere motivasyon anlamında çok iyi olacak. Böyle başarılar kazandığımız sürece yeni sporcular yetişecek” diye konuştu. İl Temsilcisi İsmet Çakal, Ünal Çelik ve Bilek Güreşi Milli Takımı Antrenörü ve Teknik Kurul Üyesi Hamit Aktaş’ta başarıların devamının geleceğini ifade ederek madalya kazanan sporcuları tebrik ettiler.

Bayburtlu sporcuların madalya dağılım şöyle:

18 Yaş Altı Genç Bayanlar ve Erkekler

65 Kg Azra Sarı (Sağ Kol 1. Sol Kol 2.)

65 Kg Furkan İpek (Sol Kol 2.)

18-21 Yaş Süper Gençler

60 Kg Bedri Demirci (Sağ Kol 2.)

80 Kg Berkan Karakaşoğlu (Sağ Kol1. Sol Kol 1.)

85 Kg Cabir Çelik (Sağ Kol 2.)

Büyük Erkekler A Milli

80 Kg Berkan Karakaşoğlu (Sağ Kol 2. Sol Kol 2.)

85 Kg Vedat Özbey (Sağ Kol 3. Sol Kol 1.)

85 Kg Akın Türker (Sol Kol 3.)

90 Kg Tuncay Başaran Sağ Kol 1. Sol Kol 1.)

90 Kg Ünal Türker (Sağ Kol 2.)

100 Kg Saim Çağlar (Sağ Kol 2. Sol Kol 1.)

+110 Kg Cavit Kahraman (Sağ Kol 1. Sol Kol 2.)

Master Usta Erkekler

90 Kg Tuncay Başaran (Sağ Kol 2. Sol Kol 1.)

90 Kg Ünal Türker (Sağ Kol 1. Sol Kol 2.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.